Viikinkilaina.fi Arvostelu


Viikinkilaina (top finance oy) on rekisteröity luotonantaja aluehallintovirastossa. Se on turvallinen kotimainen yritys, joka on toiminut jo kolme vuotta. Yrityksen tarkemmat osoitetiedot löytyvät sen kotisivuilta, josta näet myös yrityksen aukioloajat. Yritys toimii Raisiossa. Verkkohakemus on aina ilmainen. Se tarjoaa lainaa joustoluoton muodossa ilman vakuuksia 100 eurosta alkaen 2000 euroon asti. Laina auttaa tasoittamaan taloutta ja tällaisia lainoja kutsutaan usein palkkapäivälainoiksi, koska ne lisäävät talouden käyttövaroja seuraavaan palkkapäivään. Lainan eräpäivä näkyy selkeästi heti yrityksen sivuilla lainalaskurissa. Tästä käy myös ilmi kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko lainalle.

Kun saat lainasi sopimuksen lukee siinä tarkat tiedot lainastasi. Sen määrä, korko valittu lyhennystapa, lyhennyksenaikataulu, lainan järjestelymaksut, mahdolliset tilinhoitomaksut ja muut palkkiot. Jokainen sopimus on asiakaskohtainen. Joustoluotto on jatkuvan luoton muoto, kun sen on maksanut takaisin voi sitä jälleen anoa käytettäväksi uudelleen. Kun saat joustoluoton yritykseltä, muista seuraavat asiat. Ensimmäinen nosto luotolta tulee olla vähintään 500 euroa. Sen jälkeen nostoja voi tehdä luottorajan puitteissa, 100 eurosta alkaen mm. tekstiviestillä. Lainan saa käyttöönsä kun on allekirjoittanut sopimuksen käsin tai sähköisesti ja palauttanut lainanantajalle sen liitteineen. Rahaa voi nostaa netin kautta tai tekstiviestillä. Muista lähettää lainannosto tekstiviesti samasta numerosta jonka olet luottohakemuksessasi antanut. Sopimuksen teko on ilmaista ja ainoastaan luoton käyttö maksaa,

viikinkilaina

luoton nostoproviisio on aina 25 % luoton määrästä. Ei kiinteää vuosimaksua. Lainan takaisin maksu tapahtuu joko osamaksuna jolloin maksat lainan minimi lyhennyksen tai koko erääntyneen laskun kokonaisuudessaan. Luotto on koroton seuraavaan laskutuspäivän eräpäivään saakka. Jonka jälkeen avoin saldo kasvaa korkoa enintään 7,5 % sopimuksen mukaan. Korotonta maksuaikaa on täten keskimäärin 30 päivää. Koron laskennassa käytetään todellisia päiviä. Sinulla on myös mahdollisuus maksaa laina pois ennenaikaisesti. Voit nostaa itsellesi sopivan summan luottosi puitteissa. Lainaa haet helposti nettisivujen kautta, täyttämällä hakemuksen. Lainaa voit hakea kun olet täyttänyt 21 vuotta ja olet luottokelpoinen. Lainanantaja tarkistaa ennen lainan myöntämistä lainan hakijan seuraavat tiedot työsuhteen, väestörekisteritiedot, verotiedot ja muut mahdolliset lainat. Jos laina joskus siirretään kolmannelle osapuolelle ilmoitetaan siitä lainaajalle.

Turvallisuus

Viikinkilainan sivut ovat selkeät ja turvalliset käyttää. Lainahakemus tehdään ja turvataan verkkopankkitunnistautumisella. Laina ja sen tiedot käsitellään aina luottamuksellisesti. Lainahakemuskaavake on selkeä ja tulee täyttää huolellisesti. Muista tehdä hakemus valmiiksi kerralla ja tallentaa/lähettää se ennen kuin lopetat. Jos olet jaetulla koneella muista tyhjentää sen välimuisti, jottei henkilökohtaisia tietojasi jää koneen muistiin. Yritys on tarkka turvallisuudestaan ja noudattaa alan säädöksiä. Lisätietoja löydät yrityksen sivuilta tai voit tiedustella suoraan asiakaspalvelusta.

Kuinka helppoa on käyttää sivuja

Sivut ovat helppolukuiset ja selkeät navigoida. Kaikki tarvittava tieto on helposti löydettävissä. Lainan kustannukset on selkeästi merkityt ja lainalaskuri antaa selkeän kuvan miten lainan kustannukset muodostuu. Kaikki tarpeellinen tieto löytyy heti etusivulta. Lainahakemuksen täyttäminen käy turvallisesti ja helposti.

Kustannukset

Lainan hakeminen on ilmaista. Luoton nostoprovisio on aina 25 % luoton määrästä. Yksilöity kuukausikorko on enintään 7,5 % lainalle. Jokaiselle asiakkaalle yksilöidään oma korko mm. lainan määrästä riippuen. Korotonta maksuaikaa on noin 30 päivää. Katso tarkempia tietoja sopimusehdoista. Vähimmäislyhennys on 20 % laskutushetken saldosta, kuitenkin vähintään 50 euroa. Jos saldo on alle 50 euroa erääntyy se kokonaisuudessaan maksettavaksi. Lainan eräpäivä näkyy laskurissa ja tulee myös laskuusi. Luotonsaajalla on oikeus maksaa ennenaikaisesti laina pois kokonaisuudessan.

Tarkemmista kuluista löytyy tietoa yrityksen sivuilta. Kuluttajasuojalain mukainen vuosikorko näkyy selkeästi lainalaskurissa Viikinkilainan etusivulla. Luottoa voit saada 100 eurosta 2000 euroon asti ja ensimmäinen nosto on 500 eurosta ylöspäin. Lisää nostoja voit tehdä omien tarpeidesi mukaan, luottosi saldon puitteissa. Lainalaskuri on yrityksen kotisivuilla. Siitä käy ilmi eri luottojen määrät ja niiden kulut sekä lainan tuleva eräpäivä. Myös lainan pois maksu tai osamaksuerän ehdiotus päivämäärä näkyy tässä laskurissa. Lainaa voit hakea kun olet täyttänyt 21 vuotta ja olet luottokelpoinen. Lainan saajalla on oikeus lain mukaan perua lainansa 14 päivän sisällä sen siirtymisestä tililleen. Se tulee tällöin välittömästi palauttaa, viimeistään 30 päivän sisällä muuten perumis oikeus raukeaa.

Asiakaspalvelu

Voit olla yhteydessä asiakaspalveluun sivujen kautta, sähköpostilla tai puhelimitse. Katso yrityksen yhteystiedot ja aukioloajat yrityksen kotisivuilta. Myös postiosoite löytyy yrityksen sivuilta. Asiakaspalvelu on auki joka päivä. Sivuilla on myös yhteydenottolomake jota voi käyttää kun haluaa olla yhteydessä yritykseen. Jos sinulla on kysymyksiä koskien lainaa tai haluat lisää tietoja voit tehdä sen joko yhteydenottolomakkeen kautta, lähettää sähköpostia asiakaspalveluun tai soittaa heille.

Lyhyesti

Viikinkilaina on helppo ja turvallinen tapa ottaa joustoluottoa 100 eurosta 2000 euroon asti. Voit nostaa sitä tarpeittesi mukaan käyttöösi joko tekstiviestillä tai netin kautta. Luoton maksua maksaessasi voit käyttää osamaksuominaisuutta ja maksaa vain minimilyhennyksen halutessasi tai maksaa pois koko erääntyvä summa eräpäivänä. Voit myös laina aikana maksaa halutessasi lainasi pois kokonaisuudessaan, katso lisätietoja sopimusehdoista. Jos sinulla on kysymyksiä ota yhteyttä yrityksen asiakaspalveluun. Joustoluotto tuo vakautta talouteen ja on käytettävissä tarvittaessa. Sen selkeät kulut näkyvät jo heti lainalaskurissa. Ja jos tarvitset lainaa seuraavaan palkka päivään asti voi tämä olla juuri sopiva lainan muoto sinulle.

Viikinkilaina on vertailu kelpoinen yritys joka on vakaa ja kotimainen. Se tarjoaa kaikille 21 vuotta tayttäneille joilla on luottotiedot mahdollisuuden hakea joustoluotta itsellen. Riipumatta siitä missä pankissa normaalisti asioit.