Vipit Netistä 50 - 1000 €
Sanalla vipit viitataan usein ihan tavallisiin pikalainoihin ja pikavippeihin. Tavallinen pikalaina eli vippi on noin 50-1000 euron suuruinen vakuudeton luotto, jonka hakemiseksi et tarvitse takauksia tai vakuuksia. Sinun tulee vain olla täysi-ikäinen Suomen kansalainen ja luottotietojesi tulee olla täydellisessä kunnossa.Vippi.fi - 50-1000€


OK Money - 50-1000€


Ege.fi - 50-1000€


Helppolaina - 50-100€ ensilainat


Vivus.fi - Ensimmäinen laina ilmaiseksi 0-400€Yrityksiä laina-alalla on 13 tusinassa, joten valinnan vaikeus on suuri. Olemme pyrkineet tällä pikalaina vertailullamme kuitenkin auttamaan sinua valitsemaan parhaat ja edullisimmat vipit.


Kuka voi saada vipin?Vippejä myönnetään Suomen lain mukaisesti vain kello 7 ja 23 välisenä aikana. Useimmat lainapalvelut ottavat vastaan hakemuksia toki myös yöaikaan, mutta käsittelevät niitä vain lain sallimassa aikavälissä.

vipit netistä


Tavallisesti vaatimuksena on vain 18-vuoden ikä, Suomen kansalaisuus ja puhtaat luottotiedot. Näiden tekijöiden täytyttyä lähes kuka hyvänsä on kykenevä ottamaan pikalainaa. Osa palveluista toki saattaa vaatia hieman korkeampaa ikää. Suurissa luotoissa vaatimuksena on usein myös kuukausittaiset tulot ja niiden todistaminen.Edellytyksenä lainan saamiseen on hakijan tunnistettavuus: Ennen vipin ottamista sinun tulee siis verkkopankkitunnuksillasi tunnistautua pikalainapalveluun. Tunnistautumisen yhteydessä sinulle luodaan oma henkilökohtainen PIN-koodisi, joten myöhemmin verkkopankkitunnuskia ei enää tarvita.Tärkeintä kuitenkin on, että luottotietosi ovat kunnossa ja sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä.


Mihin vipit yleensä käytetään?Tavallisesti vipit käytetään ruokaan, laskujen maksamiseen ja muutenkin elämiseen. Totuuden vastaisesti, usein kuulee väitettävän että suurin osa vipeistä menee suoraan viihdyttämiseen, ryyppäämiseen ja turhuuksiin. Näin ei kuitenkaan ole, sillä eniten pikavippejä ottavat keski-ikäiset työssä käyvät ihmiset selvitäkseen arjestaan. Muun muassa ongelmat palkanmaksussa, auton korjaus, yllättävä sairastuminen, poliisin antama sakko tai esimerkiksi viivästymiset tukien maksussa. Jos rahaa ei ole tilillä, mutta ruokaa pitää saada tai auto korjata, voi pikavippi olla joskus se ainut mahdollisuus.


VastuullisuudestaVaikka vipit ovat syntyneet nykymuodossaan Yhdysvalloissa vasta 2000-luvulla, ovat ne Suomessakin jo saaneet aikaan aikamoisen mediasekamelskan. Virallisesti vipit tulivat Suomen markkinoille vuonna 2005 kun ensimmäinen pikalainayritys aloitti toimintansa. Luottokortit ja maksuaikakortit nousivat ensin suosioon 90-luvun lopulla, jonka jälkeen tarve myös erilaisille rahoitusinstrumenteille kasvoi kontrollin ja sääntelyn hellitettyä.Kun valitset pikalainapalvelua, kannattaa valita sellainen palvelu, joka tuntuu luotettavimmalta. Vaikka sääntely on edelleen kovaa ja vippejä seurataan tarkasti, voi joukkoon mahtua myös muutama mätämuna. Me esittelemme sivustoillamme vain hyväksi todettuja luotettavia vippejä.


Vipit yhteenvetona:  • Näppärä tapa saada rahaa äkillisiin kuluihin
  • Ei vakuuksia tai takaajia
  • Päätös lainasta tulee yleensä muutamassa minuutissa
  • Korot ja kulut hieman kulutusluottoja korkeammat
  • Markkinoilla myös epärehellisiä vippejä